Opera 108.0

Gratis Opera is een browser met meerdere tabbladen en met opties om data te synchroniseren
Jouw stem:
Nieuwste versie:
108.0.5067 Zie alle
Ontwikkelaar:
Opera Software
Screenshots
1 / 159
Onderscheidingen (13)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 5 Software Informer User Rating 4
Download
Gratis   104 MB

Opera, een gratis browser voor Windows 10 en eerdere versies brengt jou meer snelheid en veiligheid op het web.
Blijf verbonden
Browse eenvoudige verder waar je eerder stopte over verschillende toestellen. Log in met je Opera account om browsedata waaronder bladwijzers, geopende tabbladen en je getypte geschiedenis te synchroniseren. Vergeet niet om Opera op je mobiel te zetten om ook onderweg verbonden te blijven.

Snelheid op het web
Van Opera een snelle browser maken is onze prioriteit. We hebben verbeteringen toegevoegd om de snelheid op tragere computers met traditionele harde schijven te verhogen. Als je met een trage internetverbinding werkt kan Opera Turbo de pagina's comprimeren om sneller te browsen.

Personaliseer je browser
Met meer dan 1000 extensies is het eenvoudig om Opera te personaliseren en naar jou gewoontes aan te passen. Download de gewenste extensies en thema's uit Opera's add-ons catalogus om een persoonlijke tint en de beste browser ervaring voor jou te verkrijgen.

Hou het eenvoudig
Zoeken en navigeren over het web is eenvoudig met Opera's intuïtieve gecombineerde adres- en zoekbalk. Kies een van de vooraf geïnstalleerde zoekmachines zoals Google, Yahoo! of Wikipedia of voeg eigen zoekmachines toe. Je kan ook sneltoetsen of muisbewegingen personaliseren.

Blijf veilig
Opera houdt het Browsen veilig zodat je je kan richten op de inhoud. Onze veilige browser beschermt je tegen bekende schadelijke websites. Opera's fraude en malware bescherming zal je waarschuwen als een website probeert te knoeien, je wachtwoord probeert te stelen of een virus wil installeren.

Krijg meer gedaan
Recent gesloten tabbladen, tab cycling voor wie meerdere tabbladen gelijktijdig gebruikt en andere kleine verbeteringen laten je online tijd winnen. Met de visuele bladwijzers, die standaard in geen enkele andere browser beschikbaar zijn, kan je snel terugkeren naar interessante websites. Je kan zelfs bladwijzers delen met je vrienden.

Review samenvatting

Voors

  • Aantrekkelijke interface met prachtige thema's
  • Discover maakt het mogelijk om op de hoogte te blijven van je favoriete hobby's
  • Stelt je in staat om je Web voorkeuren te synchroniseren over al je toestellen
  • Uitstekende ondersteuning voor HTML5 inhoud
  • Speed Dial biedt je de toegang tot je meest bezochte websites met één klik
  • Biedt "private vensters" om echt privé te browsen

Tegens

  • Geen

Reacties

5 stars
6,383
4 stars
1,092
3 stars
701
2 stars
493
1 stars
924
User

Jouw stem: